Sudoku

Sudoku születésnapra

Ingyenes online játék
9x9 sudoku
Super
sudoku
Gyerek
Sudoku
Sudoku
Születésnapra
Sudoku
Megoldó
Nyomtatható
Sudoku
Szabályok
Adatvédelem

Példa a meglepetésre


1995.11.25-én született ünnepelt az alábbi táblát kapja, amely a megoldás után a következő képet mutatja.

Copyright 2024. e-sudoku.hu

Feliratkozás

Címzett születésének dátuma:
Kattints az évszámra és írd be a dátum 8 számjegyét folytatólagosan!Az adatkezeléshez, adatfeldolgozáshoz hozzájárulok, az adatvédelmi nyilatkozatot megismertem. (Adataidat bármikor tudod törölni.)

Sudoku születésnapra

Mi az a sudoku születésnapra?

A sudoku születésnapra egy ingyenes személyre szabott sudoku rejtvény, amire már most fel tudsz iratkozni és amelyet az ünnepelt kap meg a születésnapján. Kifejezetten könnyű megfejteni, mert nem a kihívás a lényege.

Hogyan működik?

Beírod a születésnap dátumát, az email címedet és a címzett email címét. A program létrehoz egy sudoku táblát. A beírt hónap és napon elküldi a címzettnek az internetes címet, ahol az ajándékát megnézheti. A címzett megfejti a sudokut, amelyben a születésnap dátuma egy adott minta szerint kirajzolódik.

Milyen alkalomra küldjek sudoku ajándékot?

Alapesetben születésnapra. Ez nem feltétlenül egy személy születését kell, hogy jelentse, hanem lehet akár egy cég, munkahely, vállalat fennálásának évfordulója, vagy sportesemnyek, bajnokságok évfordulója.

Kinek küldjem?

Nagyszülők, szülők, házastársak, gyerekek, unokák, rokonok, barátoknők, barátok, kollégák, vagy saját magunk részére.

Mire használják az adataimat?

Az ünnepelt értesítésére. A beírt fordulót követő egy hónap múlva töröljük az általad megadott email címeket és a fordulót, amelyet addig is titkosítva tárolunk. Az adatvédelem menüpontban kérhetsz emailt, amely alapján korábban, akár a forduló előtt is törölheted az adataidat. Módosítani úgy tudsz, hogy törlöd a meglévő adataidat és újat rögzítesz. Reklámot nem külünk, adataidat másnak nem adjuk át.

Visszajelzés

e-sudoku.hu